25 Temmuz 2013 Perşembe

Saphir Hotel

Saphir Hotel
Saphir Hotel Alanya da, Antalya merkeze 130 km mesafede bir oteldir. Saphir Hotel Alanya merkeze 10 dakika uzaklığında merkezi bir konuma sahiptir.  Saphir Hotel Alanya beş adet üçer katlı bungalow ve iki adet altı katlı bina ile hizmet vermektedir. Saphir Hotel Alanya tatiliniz için siz değerli misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaktadır. Saphir Hotel Alanya doğal güzelliklerinden tam anlamıyla istifade edebilmeniz için kaliteli ve konforlu bir tatile merhaba demeniz için sizi bekliyor. 4 yıldızlı otel olan Saphir Hotel Alanya sizlere 5 yıldızlı otel keyfini sunar. Saphir Hotel 'de tatilinizi programlamadan önce, Saphir Hotel hakkında detaylı bilgiler aktarmak istiyoruz. Tatilinizi Antalya'da yapmak istiyorsanız ve Antalya otelleri arasında kararsız kalmışsanız, ucuz otel ancak kaliteli bir otel arayışı içerisindeyseniz; Saphir Hotel Alanya alternatifini değerlendirmenizi öneriyoruz.

Saphir Hotel  ve Alanya Otelleri

Ailece tatil yapmak için Saphir Hotel Alanya erken rezervasyon otelleri arasında ilk sırada, tercih listenizin başında yer almalıdır. Gerek konsept gerekse tesis özellikleri nedeniyle, Saphir Hotel Alanya otelleri arasındaki öncelikli yerini hak ediyor.
Saphit hotel sizlere bahsedeceğimiz üzere, Alanya otelleri arasında farklı bir konuma sahiptir. Gerek tesislerinin özelliği gerekse hizmet kalitesindeki pozitif fark; Saphir Hotel misafirlerinin Alanya da bambaşka bir tatil yapmalarına imkan vermektedir. Yazımızda sizlere öncelikle Saphir Hotel Alanya Otelleri arasında neden farklı bir konumdadır, bunu anlatmaya çalışacağız.


Saphir Hotel Alanya Özellikleri

800 metre karelik açık yüzme havuzunun bulunduğu Saphir Hotel Alanya otelleri arasında en büyük yüzme havuzuna sahip olan oteldir. Bu özelliğinin yanı sıra villa tipi yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzları ile de Saphir Hotel tatilde güneşin keyfini çıkarmanız için yeterliliğe sahiptir. Ayrıca çocuklarınız için de çocuk yüzme havuzuna sahip olan Saphir Hotel Alanya otelleri listemizde en kaliteli otellerden biri olarak göze çarpmaktadır. Saphir Hotel Alanya Otelleri araştırmanızda öncelikli olarak değerlendirmenizi önerdiğimiz kaliteli bir oteldir.

Saphir Hotel Alanya Oda Özellikleri

556 oda ile hizmet veren Saphir Hotel Alanya otelleri arasında en büyük tesise sahip olan otellerden biridir. Saphir Hotel odaları; 362 adet standart oda, 60 adet aile odası, 54 tane villa suit oda, 74 tane villa standart oda, iki adet de kral dairesinden oluşmaktadır. Bu geniş oda seçeneklerinden bütçenize uygun olanı seçebilir, ucuz otel arayışınız için de ekonomik bir çözüm bulabilirsiniz. Saphir Hotel Alanya otelleri içerisinde ekonomik olarak da, konfor ve kalite olarak da, misafirlerine en geniş bütçe ve konfor yelpazesini sunan otellerin başında gelmektedir. Özellikle ailecek tatil yapmak isteyenler için family odaları ve suitlerle konforlu bir tatil için en uygun oteldir. Ekonomik otel, ucuz tatil içinse Saphir Otel kampanyalarını takip edebilirsiniz.

Saphir Hotel Alanya Konum Bilgileri

Saphir Hotel Alanya da Antalya hava limanına 110 km uzaklığındadır.  Denize sıfır konumda olması ile göz dolduran otel, yaz tatili yapmak isteyen turistlerin Alanya otelleri içerisindeki birinci uğrak ve konaklama yeridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder